Zoeken...

woensdag 1 maart 2017

Thieves Huishoudgamma Young Living

Vrijwaar je huis van chemicaliën en onderhoud het op een natuurlijke, onschadelijke manier voor zowel jezelf, je gezin als je huisdieren!

Soms zien we dat baby's of zelfs honden uitslag krijgen op de handen of bij honden onder de buik of aan de pootjes. Heel vaak is dit een allergische reactie gekoppeld aan chemicaliën in het opwasproduct!

Young Living heeft met de Thieves olie een heel huishoudgamma uitgebracht met een enorme antibacteriële en reinigende werking.

De naam Thieves is niet zomaar gekozen!
In de tijd van de Pest gingen lijkenpikkers stelen van diegenen die getroffen waren. Echter werden ze zelf niet besmet. Ze smeerden zich namelijk in met een bepaalde zalf. Het is dan ook de samenstelling van die zalf waarop Young Living zich gebaseerd heeft bij het maken van de Thieves olie.

Zie hieronder een lijstje van de Thieves huishoudproducten van Young Living:



  1. Thieves Household Cleaner: vervang alle (waarschijnlijk gevaarlijk & chemische geladen) producten waarmee je opwast, poetst, schoonmaakt, reinigt door deze ene fles en ervaar hoe goed het werkt! Als extraatje ruikt het nog eens super lekker!
    Bacteriën kunnen je gezondheid schaden maar vergeet niet dat chemische industriële producten op de markt een nog grotere bedreiging zijn voor je gezondheid. Thieves Household Cleaner daarentegen is een natuurlijk all-round schoonmaakproduct dat je kan gebruiken in elke kamer.
     
  2. Thieves Laundry Soap: vervang je wasmiddel door deze natuurlijk variant. Je was ruikt lekker, is zacht en strijkt gemakkelijk!
     
  3. Thieves Dish Soap: afwassen met natuurlijk product. Dit product zorgt voor een stralende afwas en laat geen restjes achter.
     
  4. Thieves Waterless Hand Purifier: Eindelijk een natuurlijke handreiniger zonder alcohol, zonder droge handen met ontsmettend effect. Het ruikt daarenboven lekker fris, voelt zacht aan en plakt niet! Verkrijgbaar in kleine handtas formaat flesjes maar ook in een groter formaat.
     
  5. Thieves Foaming Hand Soap: Een leuke, frisse en zachte handzeep die in geen enkel huishouden mag ontbreken. Deze zeep reinigt, ontsmet en voedt de huid tijdens het wassen.
     
  6. Thieves Spray: ideaal om snel & gemakkelijk te reinigen en ontsmetten. Denk maar aan openbare toiletten met name de toiletbril, deurklinken, of elk ander oppervlak dat gereinigd moet worden en dat beschermd moet worden tegen schimmel, stof en/of andere ongewenste micro-organismen. Perfect om mee te nemen op reis of in de handtas.

Maak hier je eigen account aan, bestel en ontvang de producten binnen 2-3 werkdagen!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten